Methode B.A.L-oase

Krachtige methode van zelfzorg die ons herinnert aan het belang van bewegen, ademen en lachen. Door deze 3 pijlers te integreren in ons dagelijks leven, kunnen we ons lichaam en geest in balans houden en ons welzijn verbeteren.

BAL: Bewegen - Ademen - Lachen

Ademen: Liefde inademen, angst uitademen

Ademen:  Liefde inademen, angst uitademen
Bewegen : Laat de energie stromen

Bewegen : Laat de energie stromen

Lachen is gezond: hoho hahaha

Lachen is gezond: hoho hahaha

1ste Pijler: Bewegen

Bewegen is niet alleen goed voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Het helpt ons om spanning en stress los te laten en ons energieker voelen. Door regelmatig te bewegen, kunnen we ons lichaam sterker en gezonder maken en ons immuunsysteem versterken. Bovendien kan beweging ons helpen om ons te concentreren en onze creativiteit te stimuleren.

2de Pijler: Ademen

Ademen is iets wat we allemaal doen, maar vaak vergeten we hoe belangrijk het is. Door bewust te ademen, kunnen we onze stressniveaus verlagen en ons kalmer en meer ontspannen voelen. Diepe ademhalingen kunnen ons helpen om ons te concentreren en ons te verbinden met ons lichaam en onze geest.

3de Pijler: Lachen

Lachen is een krachtige emotie die ons kan helpen om ons gelukkiger en gezonder te voelen. Het kan ons helpen om stress te verminderen en ons immuunsysteem te versterken.

Lachen kan ons ook helpen om ons te verbinden met anderen en ons gevoel van welzijn te vergroten.

Door deze drie pijlers te integreren in ons dagelijks leven, kunnen we ons lichaam en geest in balans houden en ons welzijn verbeteren. We kunnen ons energieker voelen, vrij van pijn en genieten van het leven. Als we bewegen, ademen en lachen kunnen we ons leven verrijken.