STOP!

Je kunt niet meer... je hebt geen energie meer....

Je zit in een burn-out. Je lichaam heeft een stop gezet. Je voelt je eenzaam, je wilt je sociaal leven terug opbouwen, maar je weet niet hoe. Je hebt stress, de werkdruk is hoog..en je hebt niet genoeg tijd om te ventileren, te ontspannen. Je volgde reeds verschillende therapieën: mindfulness; meditatie, gezonder voeding, sporten, …en je hebt het gevoel dat het niet erg helpt.

Je wilt positief denken, omdat je geleerd hebt in een workshop dat positief denken heel krachtig is, maar hoe blijf je positief als je voortdurend moe bent, geen energie, als je werkdruk te hoog is,...enz

Ik heb een oplossing, die aanvullend werkt op de reeds gevolgde weg. Een oplossing die je helpt om een boost van energie te krijgen, om positief te blijven en moeilijke situatie beter aan kunnen.

IK BEWEEG - ADEM - LACH!

Ik straal

ik voel mij vrij

ik heb meer energie

Lachen is een serieuze zaak!

Lachen is een serieuze zaak!

B.A.L - Bewegen - Ademen - Lachen

Deze 3 elementen staan bij mij centraal in het genezingsproces. Ik heb ze afzonderlijk van elkaar geleerd en ontvangen. Ik heb ontdekt dat als je combineert dat je een heel krachtige tool hebt om het genezingsproces te bevorderen.

Ik lach elke dag, om het even waar...ik voel dan de energie in mijn lichaam, mijn geest is volledig in rust...en ik krijg een positieve kijk op situaties. Lachen helpt mij om mijn energie een boost te geven, om nieuwe vrienden te maken,  de werkdruk te relativeren.

Lachen verbindt..Lachen is aanstekelijk,

Ik adem. zoals iedereen. in een stressvolle situatie brengt diepe ademhaling mij tot rust. een bewust ademproces helpt om pijn te verlichten, helpt om blokkades los te maken.

Ik beweeg niet alleen door lichaamsbeweging, maar ook door innerlijke energie die in elk van ons aanwezig is.

Het is mijn missie om ieder van jullie te helpen met deze 3 pijlers. Bewegen - Ademen - Lachen...B.A.L!

Ben je getriggerd? Heb je meegelachen? Wil je meer weten over het lachen?

Door de 3 pijlers bewegen - ademen - lachen
word jij ook een STRALEND Lachertje en geniet je terug van het leven.