ADEMEN

ademen is een heel natuurlijk proces. het is iets dat je doet zonder erbij na te denken. je ademt door de neus, en wellicht adem je uit door de mond.

Toch kan ademen helend werken.

Wist je dat als je inademt door de neus, dat je 20% meer zuurstof inademt dan als je ademt door de mond. Meer zuurstof naar je hersennen betekent een verhoogde productiviteit, alertheid.

Wist je dat als je diep inademt, en heel langzaam uitadem, je stressniveau daalt. Je wordt veel rustiger. doordat je rustiger wordt, krijg je een andere kijk en kan je tot een creatieve oplossing komen.

bewust verbonden ademen

bewust verbonden ademen

een eenvoudige oefening om je spanning en stress te meten.

Bewust Verbonden Ademen

Verbonden ademhaling is een vorm van ademhalen waarbij de in,- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam.

Je adem maakt je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en wat er in beweging wil komen. Je kan met deze techniek je emotionele bagage en spanningen vrij maken. Loslaten wat niet meer bij jou past en/of doorheen blokkades ademen

Een ademcirkel

Een Ademcirkel is een innerlijke reis met een transformerend effect op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Bewust ademen maakt de levensenergie wakker en laat het lichaam weer stromen zodat je dichter bij je essentie komt. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld waarbij we de adem als voertuig gebruiken

In kleine groep (max 6 personen) gaan we bewust ademen. In alle liefde begeleid ik de ademcirkel.