Zoals jullie weten volg ik momenteel de 2jarige-opleiding "Advanced Breathwork Practitioner" bij Joy of Life Breathwork Center van Geert De Vleminck

Rebirthing Breathwork is een diepgaande en transformerende ademhalingstechniek die je kan helpen om je bewustzijn te vergroten en diepere emotionele blokkades te bevrijden. Het is een krachtige manier om je te ondersteunen in het loslaten van oude patronen en overtuigingen die je beperken en je te bevrijden van spanning en stress.


De opleiding Advanced Breathwork Practitioner bij Geert De Vleminck, oprichter van Joy of Life Breathwork in Ninove, is een uitstekende manier om deze techniek te leren en te integreren in je dagelijks leven.

Geert is een ervaren en gepassioneerde ademwerkfacilitator die een veilige en ondersteunende omgeving creëert voor zijn studenten om te groeien en te transformeren.


Tijdens de opleiding leer je hoe je bewust verbonden ademhaling kunt gebruiken om meer in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid, en hoe je je ademhaling kunt gebruiken om meer vrede en rust te vinden in je dagelijks leven.  De basis van deze opleiding is gebaseerd op de leer van Babaji: Waarheid - Eenvoud - Liefde - Dienstbaarheid.


Deze opleiding is een geweldige manier om jezelf te ondersteunen in je persoonlijke groei en ontwikkeling, en om een nuttige en effectieve tool te leren die je kunt gebruiken om jezelf en anderen te ondersteunen bij het creëren van meer vreugde, vrede en vervulling in het leven.


Dus als je op zoek bent naar een diepgaande en transformerende ademhalingstechniek die je kan helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling, dan is de opleiding Breathwork bij Joy of Life Breathwork Center  in Ninove met Geert De Vleminck een uitstekende keuze.


Laat je adem je leiden op een reis van zelfontdekking en transformatie.